Masa Penyediaan
![Masa Penyediaan](https://kimball.com.my/wp-content/themes/kimball/img/recipe/ico1.png)
10 minit
Masa Memasak
![Masa Memasak](https://kimball.com.my/wp-content/themes/kimball/img/recipe/ico2.png)
35 minit
Saiz Hidangan
![Saiz Hidangan](https://kimball.com.my/wp-content/themes/kimball/img/recipe/ico3.png)
4 orang
![Product Image](https://kimball.com.my/wp-content/uploads/2021/10/smoky-bbq-chicken-wings.jpg)
Bahan-bahan
- 12 kepak ayam (1.2kg), buang hujung
- ½ cawan Sos BBQ Kimball
Cara-caranya
- Perap kepak ayam dengan Sos BBQ Kimball semalaman. Simpan dalam peti sejuk.
- Susun ayam dalam dulang pembakar.
- Panggang ayam dalam ketuhar yang dipanaskan terlebih dahulu pada suhu 170⁰C selama 35 minit sehingga perang keemasan.